ebbahansen

If you can dream It, you can be It!

Solbränd!

Publicerad 2012-04-29 22:49:00 i Allmänt

Efter 2 dagar ute i fotbollsskola så är man solbränd :S
Syns inte så bra på bilden..

tröttttt

Publicerad 2012-04-26 22:43:41 i Allmänt

hejss! torsdag idag :/ fast det har endå vart en väldigt bra dag ! (: först skola sen hem o käka och spendera resten av dagen men alma :) ! Imorgon är det FREDAG :D ! alltså ingen matte (yess) haha men har inte sovigt så mkt på sissta tiden och då blir det  ganska jobbigt att hänga med i skolan så ska sova nu Gognatt<3
redigerade lite bilder förut ;P

Onsdag

Publicerad 2012-04-25 21:32:37 i Allmänt

Hejsan! bra dag i skolan! förutom 1 sak, alma fattades :( hoppas hon kommer imån! Iallafall efter skolan så gick jag och bela till mg käkade och tog lite bilder o så.. (: sedan har det inte hän så mkt mera idag ! hade gött alla<3 här kommer 2 "seriösa" bilder på mig o bella haha..
▕▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▏
▕┈▕▉▉▉▏╱▔╲╱▔╲┈┈▏
▕┈┈▕▉▏┈▏┊┊┊╳▕┈┈▏
▕┈┈▕▉▏┈╲┊┊┊┊╱┈┈▏
▕┈┈▕▉▏┈┈╲┊┊╱┈┈┈▏
▕┈▕▉▉▉▏┈┈╲╱┈┈┈┈▏
▕┈┈┈┈This boy---------┈┈┈▏
▕▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▏

Matchen

Publicerad 2012-04-24 22:07:36 i Allmänt

Helluu ! Dålig dag i skolan! Alma var sjuk :( och så var Eliz sjuk :( !!! Annars utom de så var skolan helt ok! När jag kom hem fick jag käka ngt regält för klockan 17:00 skulle vi samlas och åka till matchen :) den slutade med 2-0 till oss :D Jenny och jag gjorde mål , ödsmål var riktigt taskiga!! Dom fällde mig med flit och skrattade åt det -.- ! Sedan efter matchen snacka dom skit om oss i omklädningsrummen, men Aja sånt får man la tåla . Nu ska jag känna mig duktig och läsa en bok :) godnatt<3

Match

Publicerad 2012-04-24 15:52:02 i Allmänt

Helluu just nu är jag grymt nervös ! Idag är det första matchen :S . Får se om jag hinner blogga ikväll , hoppas ni hare gött <3

HUNGER GAMES

Publicerad 2012-04-21 22:35:01 i Allmänt

Heej! imorse så vaknade jag av att eliz vakna , vid typ 8 då gick han o bella ner o spela fifa OCH UCH vad tråkigt säger jag bara! haha fasst dom spelade inte så länge så sen kom eliz upp på loftet o myste lite med mej :3<3
och typ klockan 9 började vi ta på oss, tog lite tid för jag ville inte säga heldå :/ menmen.. när vi kom till bella så smög vi in o gick o la oss igen ;P . Han märkte inte att vi smet ut eller in haha.. Klockan 1 åkte jag o bella in till std och shoppa lite.. och sedan åkte hon hem och mamma plockade upp mig för hon jag och amanda skulle kolla på Hunger games i uddevalla, Den var SVINBRA! lite förutsigbar bara . Nu ligger jag i min EGNA säng och längtar tills måndag :)
Ha en braig lördag <3

Hos Eliz

Publicerad 2012-04-21 03:24:21 i Allmänt

Heej! Idag efter skolan åkte jag med Bella hem, sedan kom dawe o Eliz (: vi myste tills klockan var typ 23:30 då dom skulle hem :( . Klockan 02:00 ungefär så smög jag o bells ut och gick till Eliz :) nu ligger vi i " hans " stuga och ALLA sover utom jag haha! Ganska roligt att kolla på dom, och Eliz e så söt när han sover^^<3 men nu ska la jag oxå försöka sova lite så hejdå !<3

Fotboll

Publicerad 2012-04-18 21:41:25 i Allmänt

Kollar på fotboll så bloggar imån<3

" bad day "

Publicerad 2012-04-17 21:45:41 i Allmänt

Hej! imorse gick jag upp typ halv 7 som vanligt reste mig upp o skulle borsta håret , då fick jag typp en attack i huvudet o var tvungen att lägga mig ner på golvet. sedan så vakna jag ungefär 50 min efter :S då var klockan typ halv åtta så jag fick skynda mig som bara den att göra mig iordning och dra till skolan!
På spanskan började jag skaka ganska mycket så bells följde med mig till syster ! prata lite med henne sedan så sa hon att hon skulle ringa sjukhuset, o då fick ja PANIK är det något som jag verkligen inte gillar så e de DOKTORER!
men ja de slutade med att johan fick komma o hämta mig i skolan och så skulle vi till näl i uddevalla, men jag tjatade så mkt att jag inte ville dit så jag slapp :D men var tvungen att åka till vårdcentralen, fick möta 4 olika doktorer -.- o ta massa prover o sånt :s vad som var felet vill jag inte riktigt säga här..
Nu ska jag dejta dushen byee <3

LoVe

Publicerad 2012-04-16 21:10:57 i Allmänt

Kärleken är verkligen det bästa som finns! en underbar kännsla som bara 1 speciell person kan få dig att känna!

Monday

Publicerad 2012-04-16 15:26:40 i Allmänt

Heej! Superglad att de e skola! (: Längatade så mycket igår tills idag att jag inte har sovit så bra, men var pigg endå . Idag ska jag nog ta tag i mitt rum som ser ut som BOMBEN !
Jag och Freja<3

Spa

Publicerad 2012-04-15 22:46:20 i Allmänt

heej! Somsagt igår hämtade alma och hennes mamma mig och min mamma, och så åkte vi på spa! (:
det var skönt att göra något med min mamma för engångsskull! Efter så åkte vi till en sportaffär typ, där fick jag shorts och fotbollsstrumpor av mamma och så köppte jag fotbollsskor!
Idag har jag tagit det lugnt och haft träning. Imorgon är det skola igen, och jag har längtat så sjukt mycket! :)
hoppas ni mår bra !
har inte lagt in nya bilder från telefonen till datorn så slänger in än gammal ;) .

LAMM <3

Publicerad 2012-04-14 00:23:31 i Allmänt

HEJ ! insåg nyss att jag inte har bloggat på hela veckan typ så får väll ta de nu..
MÅNDAG: sovde jag över hos alma !
TISDAG: var jag med alma sedan fotbollsträning :)  o sen sovde jag över med alma.
ONSDAG: slappa hela dan o kollade på o.c
TORSDAG: Sovde hos alma ! och fotbollsträning!
FREDAG: jag o alma käka frukost gick ut o körde klockan (fotboll) gick in igen baka muffins gick ut igen o körde klockan.. ja vi har typ kört klockan VÄLDIGT mycket idag! sedan så va vi hos lammen som e så sööta, tror jag e käär^^<3 ! sen stack jag hem typ 19:30 o satte mig i soffan , först hyrde vi en film till familjen, vettefan va den hette med den var jätte bra , sedan så kollade jag o min bror på den sissta saw filmen när mamma gått olagt sig, den var ganska svår o fatta men endå bra!
NU måste jag gå o lägga mig för imårn så ska jag o alma o våra päron till spa ! :)!<3

Sryyy

Publicerad 2012-04-13 13:40:31 i Allmänt

Sry att jag inte har bloggat! Men livet går lix före;) nu ska jag o Alma skaka rumpa till grym musik o baka muffins :)

Bloggar ikväll c yaa<3

Påsk hos bella

Publicerad 2012-04-08 17:56:24 i Allmänt

Hej! blev ingen uppdatering igår för de hade jag inte tid med! Iallafall när vi kom till bella så fick vi måla ägg ;P dom blev jätte fina! Sedan satt vi uppe på hennes rum o snacka, så kom även hennes farsa in o skulle vara med i tjejjsnacket haha! Sen kom gästerna o så käkade vi. Efter vi käkat satt jag,alma,bella,gustav och max( bellas kusiner ) i hennes rum o så var vi lite barnsliga o körde sanning eller konka.. pinsama frågor säger jag bara! klockan 10 gich alla bort till gustav och kollade på raketer o påskbrasan ! Efter vi vart där en stund så frös vi så mycket så jag alma och bella sprang hem till bella igen och heh.. hade roligt vi var ensamma tills klockan 3 på morgonnen ungefär ;P ! Jag har inte sovigt en blund för när man inte rörde på sig blev de svinkallt för hennes element vara trasiga, känndes som om jag frös ihjäl när alma drog av mig täcket hela tiden!
sen på morran komm mamma och hämta mig för vi skulle till morfar o britta o käka..
NU ligger jag i sängen och väntar på att skolan ska börja igen!!
min "kissie" version!

Glad påsk

Publicerad 2012-04-07 14:28:42 i Allmänt

Heej! ska strax gå upp till alma och hjälpa henne med va hon ska ha på sig o så, sen får hon hjälpa mig för har värkligen INGET kreativt att ta på mig! vi ska nämligen till bella på någon påsk sak med hennes släktingar o så! (: vi får väll se hur det blir med uppdateringen medans jag e där, ska iallafall ta med mig datorn!
Hoppas ni får en riktig Grym glad påsk! och kom ihåg att JUSST DU som läser detta är helt en helt fantastisk människa! <3
följ mej på instagram @ebbaah

American pie: reunion

Publicerad 2012-04-07 14:10:48 i Allmänt

Heej! försökte mobilblogga igår men nä de ville inte min telefon! Iallafall så drog jag och alma in till std och kolla på den sissta american pie, den var faktiskt jätte bra ! starkt rekomenderad, men jag har dålig humor oxå.. så i vet. mitt i filmen fick jag ett sms av eliz att han strax skulle gå på flyget :/ Saknar hnm ENORMT mkt! vet inte hur jag ska klara mig utan att träfa han på så länge! Iallafall efter bion hämtade mamma upp oss och körde hem alma. När jag kom hem så satte jag mig direkt vid datorn och kollade runt lite på svtplay, fanns inte nått kul -.- !

/\/\/\

Publicerad 2012-04-06 12:32:05 i Allmänt

Listen to My heart beat..

Eliz..

Publicerad 2012-04-06 11:56:58 i Allmänt

Hej! Dom 2 inläggen innan detta är Eliz som har gjort! Men iallafall ledsen att jag inte riktigt har tid att blogga, har mer saker att göra nu så hinner inte riktigt med allt!
Bild på den äckligaste bakelsen ever!

SNARAST

Publicerad 2012-04-04 20:53:46 i Allmänt

Denna designen jag har på bloggen har jag BARA som reserv tills jag har hittat någon bra!

Stenen..

Publicerad 2012-04-04 20:05:34 i Allmänt

Helluu! bra dag i skolan :) solen sken! sissta lektionen var det träslöjd men jag och alma sa till läran att jag skulle till tandläkan o dra ut en tand, så alma var tvungen att följa med ! han gick på det så stack vi hem o käkade istället ;P när vi hade gjort de så gick vi tbx till skolan igen, jag fick min kram som gör min dag glad! Och sedan stack vi till tappen och kollade om mina 5 busskort hade några pengar på sig, var lite smått på alla så de gick :)! Då gich vi hem till alma, på vägen dit gick vi o sjöng o de var lika pinsamt varje gång vi upptäckte att någon hörde.. haha! Men sen tog vi henne cykel ner till färgan, tog bussen till stationen och till mitt gamla dagis i stenungsund för att fixa praon. När vi kom till dagiset blev jag jätte chockad för dom hade byggt om massa ! men kännde igen mig endå. Dom sa att vi skulle ringa nästa vecka för då kom dom som hade hand om sånt tillbaka, men hon a oxå att hon trodde att de skulle gå jätte bra! (: Sen stack vi in till stan och kollade lite i affärer, fick med mig en tröjja. Efter det var Alma as hungrig så vi köppte varsin bakelse, Jag köppte en jätte stor, orkade bara halva o dessutom var den inte god (blää) mår illa bara jag tänker på den! nu är jag mätt för dagen. sen klockan 18:00 stack vi hem.. (: ! NU ligger jag o fryser under täcket med datorn.
Kommer bilder sedan..<3

skriver av mig..

Publicerad 2012-04-03 21:44:28 i Allmänt

Du är den vackraste människan i hela världen! En sekund utan dej känns som en oendlighet! Älskat dej i snart 4 år nu och kommer nog aldrig att sluta göra det! Utan dig hade jag inte velat leva! Du är andledningen till att jag kämpar mig upp varje vardag och går till skolan, så att jag kan se dej! När jag kollar in i dina ögon tappar jag kännseln i hela kroppen, När jag kramar dig känns det som om jag vore i himlen!  Vill aldrig släppa taget om dej, hur mycket du än hatar mig kommer jag aldrig sluta älska dej! Hoppas att du hittar en tjej som förtjänar dej ! för jag gör det inte ! Du är guld värd ! Älskar dig oendligt mycket gubben<3

Fotboll

Publicerad 2012-04-03 20:57:27 i Allmänt

Heej ! As bra dag i skolan! Efter följde Bella med mig hem och så käka vi o lite så sen tog vi på oss fotbollssakerna , köpte glass o gick upp till fotbollsplan i vänta i 2 timmar på att träningen skulle börja. Själva träningen gick inte så bra , jag sög mest av alla som vanligt :/ ! Aja nu ligger jag helt slut i sängen efter att ha dejtat dushen!

21:11

Publicerad 2012-04-02 21:16:09 i Allmänt

Heej! ganska skön dag! efter skolan drog jag hem och kollade på tv sedan städade jag lite i köket och laga mat till dom andra:) ! sen har jag bara slappat framför tvn ! Imorgon är det tisdag och jag har ju fått dispans till mitt gamla lag så ska träna med dem imån kl. 6 :DD super glad chey! haha nu ska jag käka något!

På tessans place!

Publicerad 2012-04-01 18:50:27 i Allmänt

Hellu! Igår drog jag till Tessan , Alma va oxå där. Vi spelade typ bara sims och kollade på tv (: ! Nästa dag sovde jag aa länge! Medans Alma o tessan spelade Sims elr nått?! Iallafall när jag vakna så skulle Alma hem och jag o Tessan gick ner till hennes hus och käka! Idag har vi hoppat studsmatta , vi skulle lära oss bakotvolt.. Tessan lyckades! Men jag tvekade samtidigt som jag hoppade bakåt.. Slutade med att jag landa på nacken :/ har fortfarande skitont! Nu spelar Tessan Sims och jag sjunger!





Skulle igentligen ha lagt upp detta igår men mitt nätverk funkade inte så lägger upp det idag istället ! Idag har jag inte gjort ett skit!

Om

Min profilbild

Ebba Hansen

Hej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela