ebbahansen

If you can dream It, you can be It!

Fotboolllll

Publicerad 2012-05-31 23:05:41 i Allmänt

Heej! Idag gick jag i Alma upp till fotbollsplanen för vårat lag skulle spela match mot henån! Når vi kom dit var det redan några vi kände där (: , lite senare så kom David och då gick jag Alma dawe jesper Oscar Strömberg och gurra och spela mot varandra ! Jag Alma och dawe ÄGDE alla!! Haha..

Imån blire Ksk att vara med Alma, eliz och david (: men ska sova nu så godnatt <3

alms

Publicerad 2012-05-30 23:17:14 i Allmänt

heelluu ! idag hängde alma med mig hem! vi käkade och lite så sen gick vi ut, när vi kom ner till havet mötte vi rasse och wille och då va vi med dem i några timmar.. och sen stack alla hem till sig (: jag har typ bara suttit vid datorn sen jag kom hem och så var jag på dejt med duchen :D ! men nu ska jag på en annan dejt med kudden så natti natti <3

Fritids....

Publicerad 2012-05-29 22:45:07 i Allmänt

Heej! Idag efter skolan så skulle dom som kunde i 6an komma till fritidsgården och umgås och lite så där.. Jag var där tills det stängde 19:00 då gick alla hem utom jag,eliz,jakob,dawe och jeppe som var ute och ja.. Vet inte riktigt var jag ska kalla det!? Det var as kul och as läskigt på samma gång!.. När alla hade stuckit utom jag o dawe så stanna vi kvar i nån timma o snacka (: ! Nu är jag super trött så ska försöka drömma om underbaraste nu, Natti<3

Wiiieeee

Publicerad 2012-05-27 23:02:29 i Allmänt

Hej! :) super kuuul dag med Tessan och Wille ! Har badat cyklat käkat glass pratat och skrattat . Och på kvällen kom eliz oxå :)))! Nu ligger jag och Tessan i min säng och försöker sova, eller ja.. Hon iallafall Natti Natti sötisar .

Pigg

Publicerad 2012-05-27 01:24:40 i Allmänt

Hej! Klockan 5 kom Tessan så bada vi o käka glass sen drog hon hem till sig och jag till mig för ja skulle ha gäster , när dom kom så käka vi och efter det så gick jag och Julia ut o träffa MASSA folk.. Men ja.. Känner inte för att skriva om allt som hänt ! Men har haft kul iallafall (: !

Oops

Publicerad 2012-05-26 15:29:20 i Allmänt

Haha skulle lägga till bild till förra inlägget men tryckte på fel knapp !

igår!

Publicerad 2012-05-26 10:18:26 i Allmänt

heejsan! igår blev det inte riktigt tid eller lust för att blogga även om jag var uttråkad hela kvällen ! iallafall igår efter skolan drog jag hem käka en isglass för att det var så varmt och kolla lite på tv, sen gick jag ut och gick ner till stranden där var wille oc eliz och spela fotboll så var med dom (: ! sedan gick vi runt o runt o runt och till sisst satt vi på bryggan med alma bella ali och några andra.. och pratade,försökte putta ner varandra ii vattnet -.- och myste ^^ . När jag kom hem var klockan kanske halv sju , då skulle jag och mamma gå till afären men vi fick vänta på att Anja skulle komma först. När vi kom hem ifrån afären satt jag och prata med mamma och anja i cirka 1 timma tills jag gick ner i rummet och kolla på MASSA filmer ! men nu ska jag kolla på en film jag känner mig tvungen att se och efter det ska jag ut och sola trorjag! ha de bra!<3 haha gammal bild.. 

HAHA

Publicerad 2012-05-24 23:12:30 i Allmänt

Heej! Skolan var ok var ganska grinig och sur för lite saker men men.. Efter skolan drog Bella o Alma hem till mig så käka vi och drog ner till stranden för att bada, vi ville inte bada när några var där så vi stog o vänta i typ 1 timma och då gick dem ! Efter en liten stund igen kom det MASSA som man kände (: ! Grymt sur på Oscar som tog ett pringles rör och kasta vatten på mig -.- . Det roligaste var la när en 16 åring ber Elsa att hon ska fråga mig om han fick bli tsm med mig HAHA !!

Nu ska jag bara ligga i min säng och tänka på världens underbaraste tills jag somnar ! <3

blää

Publicerad 2012-05-23 21:45:36 i Allmänt

Hej ! väldigt länge sen jag bloggar från datorn! skriver samma gamla särja varge dag ungefär men aja, skolan var sådär ledsen ont i magen svartsjuk och för varmt! på träslöjden stack jag o alma lite tidigare för att springa hem slänga ner badkläder o lite sånt sen sprang vi upp till skolan igen och vänta på bussen med tessan och sen kom lukas (:! imeji att jag och alma inte hade ngt busskort så var vi tvungna att fjäska med busschauffören men jag våga inte så fickt tessans busskort givk på o satte mig längst bak brevid likas tills dom kom :) sen drog vi hem till tessan o käka o bada i hennes pool, Och efter en timma typ gick vi hem till jesper o va med han oliwer henke o simon, vi spela lite fotboll , mitt lag ÄGDE! haha. aja inte mkt mer o bäretta nu ska jag dejta duchen <3 gammal bild för har inte fört över..

Stadiebytardag !

Publicerad 2012-05-22 23:20:15 i Allmänt

Heej, idag var det stadiebytardag, våra mentorer är sjukt härliga haha ! Efter skolan drog jag hem och somna på soffan i några timmar sen var jag ute nu på kvällen med almii ! Vi käka klass nere vid havet och hade de sköjj. Klockan kvart över 9 tror jag att jag kom hem och då satte jag mig i soffan med mamma och Johan och kolla på tv o käka lite flingor, har as ont i huvet för har bara käkat 1 macka en halv potatis och somsagt lite flingor så ska försöka sova nu !

2012-05-21

Publicerad 2012-05-21 21:58:36 i Allmänt

Helluu, kommer inte på några vettiga rubriker längre.. Iallafall i skolan så var vi ute ganska mycket för vädret e ju helt amazing! Men ah helt ok dag i skolan blev lite deppig över lite saker. Efter skolan drog jag o Tessan hem till Alma och så käka vi tog på oss badkläder eller bh och bikini trosor och så gick vi ner till stranden o pressa lite, Alma och Tessan bada men jag banga!

Imorgon är det stadiebytardag så ska vara med den nya klassen och så (:
Men nu ska jag leta upp någon super salva till mina ben för jag har varit osmart o gjort en sak.. Och sedan dejta kudden! <3

,,,,

Publicerad 2012-05-21 14:35:18 i Allmänt

Kapat av mig håret! Jag är nog seriöst fulast i världen ! Men om jag inte hade kapat de nu så hade jag vart tvungen att ta ännu mera .

Happpyyyy

Publicerad 2012-05-19 23:54:06 i Allmänt

Lyckligaste dagen på länge ! Funderar starkt på att flytta till Pappii <3
Men bloggar om den imån
Sov gött kram!

Tjohejsan

Publicerad 2012-05-19 16:03:47 i Allmänt

..... Nu har jag inte bloggat på ett tag men mår grymt mycket bättre !

I förrgår så cykla jag o julle ner till tågstationen i pissregnet och drog in till centrum o sola solarium , efter de gick vi till pizzerian o käka (:
Sedan köpte vi varsin pk o snusklubba o åkte tillbaka tog cykeln till stallet och så red vi båda 2 : D !
Dom andra dagarna har det inte hänt något speciellt ! Ikväll blir det mysa mysa mysa !! För jag ska hem imån då pappa kör mig till Alma oså sover jag där tills på måndag då mamma o Johan kommer hem från Grekland !!

///..\\\

Publicerad 2012-05-15 16:12:26 i Allmänt

Mår inte så där jätte bra nu så bloggar när jag mår bättre igen..

....

Publicerad 2012-05-14 17:41:03 i Allmänt

Letting you go is one of the hardest thing i ever had to do..

Marstrand

Publicerad 2012-05-13 16:41:34 i Allmänt

Tjoo ! Igår var jag på allum ! Fick köpt en jacka och ett par byxor, på kvällen så myste jag med pappa framför tvn och på natten kollade jag på skräckis med syrran ! Och jusste åkte med henne till stallet o red lite på figge <3 .
Idag har vi gått runt på Marstrand och fikat lite o så .

Nu sitter vi alla o trängs i bilen och väntar på att min morfar ska komma och hämta mig..

Frittfram

Publicerad 2012-05-12 11:16:00 i Allmänt

Tjenaa , han inte blogga igår. Men iallafall igår var det frittfram i skolan haha! Efter skolan åkte jag till Pappii :) ! Jah sen igår kväll snacka vi med Elliott (: ! Och somnade till en skräckfilm . Nu ska vi göra iordning oss för att åka till allum och bara kolla runt !

Klassindelning..

Publicerad 2012-05-10 22:26:32 i Allmänt

Tjoo!! Idag klockan 12:00 fick vi reda på klasserna , vissa grät medans jag i Alma hoppade o skrek o kramades som galningar tills vi fick träffa A:arna o göra likadant där :D jag är så himla superunderbartdupernöjd!! Sen fick vi typ rast aslänge (: ! Tills vi gick upp till C:arna och skulle dansa zumba. Aldrig igen ! ! Haha . Efter en sån här grym dag kommer man hem och bråkar med mamma och så e allt förstört.. :/
Men nu ska jag nanna och tänka glada tankar (:
Klass 7:B !!! (L)

Roligaste dagen på länge!!

Publicerad 2012-05-08 22:04:26 i Allmänt

Hejsan ! Idag på morgonen så var de nationella prov i engelska, de var inte lätt men samtidigt inte svårt ;P . Efter skolan drog jag med Alma hem till henne o så käkade vi och var ute i hade de mys! :) på kvällen drog vi till träningen och käka glass ! roligaste dagen på länge!! Love u Alma !<3
Nu ska jag SOVA godnatt alla människor !

7 maj

Publicerad 2012-05-07 22:34:16 i Allmänt

Heej! Vanlig måndag i skolan! Efter så gick jag hem o blängde på tvn i några timmar.. Ah har inte hänt ngt intressant så behöver inte tråka ut er :)
Nu ska jag fundera över ett beslut så godnatt<3

maaatch

Publicerad 2012-05-06 20:43:56 i Allmänt

hej! idag gick jag upp tidigt för skulle spela match mot stala klockan 11:00 , de gick suberbra och slutede med 2-1 till oss :D , fasst dom var väldigt jobbiga att möta! efter det åkte jag hom o käka o ducha och en stund efter det så ringde david o fråga om jag o almi vill komma till MIK till han och eliz , Almi ville ej så jag gick upp själv. Sen stack david typ vid 17:00 tiden och jag o eliz vid 17:30 tiden ! Nu ska jag ta och gosa mig ner i sängen och bara tänka !
hadee<3

saknar...

Publicerad 2012-05-05 14:22:03 i Allmänt

saknar så mkt! Min familj! Gamla vänner ! Oförglömliga minnen ! ******** !
Mina föreldrar är skilda så har ju 2 familjer, och pappas sida har jag inte träffat på snart 2 månader, " MÅNADER de e ju helt sjukt! och de e mitt egna val att åka dit! de har hänt så mkt på helgerna och så här hemma och de vill man ju inte missa. Men mår endå dåligt för att ha valt de före att åka dit !
stolt lillasyster till denna tjejen! älskar dej julia <3
min fina lillebror Lucas !

Forever alone

Publicerad 2012-05-05 14:00:54 i Allmänt

Heej! Imorse vaknade jag och ingen var hemma som vanligt-.- ! 1 timme senare får jag ett sms ( vi är i uddevalla ) . Så har vart forever alone hela förmiddagen! Inte för att kvällen kommer bli så värst annorlunda , kommer nog göra precis de jag gör nu! Ligga i sängen med datorn! Hoppas alla har en bättre dag än mig!<3

4 maj

Publicerad 2012-05-04 20:08:22 i Allmänt

Vill inte att mitt humör ska behöva gå ut över er så bloggar när jag mår bättre! Ha en sköön fredag!

Igår 12 idag 13

Publicerad 2012-05-03 22:56:22 i Allmänt

Hej! Imorse blev jag väckt 5 för att dom skulle sjunga o så för mig.. Fick ny telefon och högtalare ! Efter skolan följde isa,Alma,David och Eliz med hem till mig. Och klockan 6 var det träning , efter träningen fick jag skal till telefonen och strumpor :) . Sedan så fick jag present av Alm o Bella oxå..
Men nu e jag jätte trött så ska sova!

kalas

Publicerad 2012-05-02 22:22:19 i Allmänt

HEEJ! förra inlägget var det inte jag som skrev! det var ngn i skolan som hade min mobil. Iallafall så hade jag inte tid att blogga igår ! jag och tessan solade och hade de mys halva dagen igår och sen drog vi in till svanen och kolla närmitt lag spelade match, vi van med 2-0 :D efter det kollade vi på killarnas match dem förlora med 3-0 trorjag :( ! IDAG: var det skola (skönt) och efter så hade jag lite kalas med mina kusiner :) ! kommer inte kunna sova inatt.. för kan aldrig sova när jag fyller år dagen efter :/ men ska försöka så gonatt!<3
lite bilder från stenungsund..

Skolan!

Publicerad 2012-05-02 11:40:44 i Allmänt

Hej! Bloggar från mobilen nu så inlägget Ksk inte kommer bli så långt! Idag har jag fått många kramar av ELIIIZ!<3
Hihi! Men nu ska jag chilla!<3



Hos tesssssan

Publicerad 2012-05-01 10:19:03 i Allmänt

Heej idag har jag och tessan vart i Stenungsund typ halva dan, fick köpt 2 tröjor innan dom stängde. Sedan käka vi på donken o hade det lite mys på stranden!:) nu ska vi strax kolla på the last hous on the left och tjocka oss med MASSA godis . Glad Valborg elr vad man nu säger ;P

Om

Min profilbild

Ebba Hansen

Hej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela