ebbahansen

If you can dream It, you can be It!

Du är det finaste jag vet..

Publicerad 2011-12-21 23:37:29 i Allmänt

Håll hårt i min hand när

Änglarna faller säg ingenting

bara håll mig i handen

Duu är det finaste jag vet, de finaste jag vet!<3

blev inte av :(

Publicerad 2011-12-21 23:36:44 i Allmänt

blev inte att göra nått med brudarna idag, alma fick nte och jag skulle städa klart :/ så vi skulle ta de en annan dag!. Jusst nu ligger jag i sängen och lyssnar på massa Sofijah låtar på youtube :`(..

rätt så chill med julloov nu fasst ändå inte.. (hemlig andledning) ! :( imårn är det ju torsdag så vi får väll se vad som händer.

today

Publicerad 2011-12-21 23:32:51 i Allmänt

Heej, idag va det en kort dag i skolan först julklapps utdelning o sen rast o se på film. Vi kollade på nån konstig film den var ganska ny iallafall. Kännde mig ganska rolig i morste när jag kommer till skolan med chock rosa byxor och mörkblå tjock tröjja ;P Haha o jo jag fick mittimellan c och b i betyg på engelska provet yayy. Ikväll kanske man ska sova över med alma o ksk tessan men vi får se uppdaterar senare kram.

svårt:(

Publicerad 2011-12-20 22:44:41 i Allmänt

Heej idag har jag varit i std för att köpa dom sissta julklapparna, så känns skönt att ha det avklarat! sen efter att jag har kommit hem har jag suttit o lyssnat på MASSA musik mest sån här deppig musik typ".. sen hoppa jag in i duchen. Nu elr ah har la suttigt i sängen i nån timma o messat med "hemligt" .. och nu sitter jag med miljoner frågetäcken över mitt huvud och undrar vad han vill. så de jag bekymrar mej för e om de kommer bli bättre eller sämre..

 

 

 

Det kan vara lätt att gå ifrån "vänner" till att bli tsm men de e svårt att gå ifrån att ha varit tsm o sen bli "vänner"..

2011-12-19

Publicerad 2011-12-19 20:40:18 i Allmänt

Heej! Idag var nog värsta skoldagen någonsin! igår gjorde min klle slut för det funkade helt änkelt inte.. satt o grina till klockan 2 på natten, fasst de jobbigaste var när mamma kom in o skulle fråga vad som hade hänt och så.. jag bad henne faktiskt snällt att lämna mig ifred så de gjorde hon! iallafall i skolan idag var jag helt uttorkad på tårar! de va ju ganska tur om ni fattar vad jag menar.. ja men på jumpan t.ex sprang en kille in i mej och jag låssades få ont av det men jag grät för såren som "han" har gjort i mitt hjärta.. Jag älskar honnom fortfarande så otroligt mycket jag trodde alltid att de skulle vara vi två..
hur ska jag någensin kunna släppa någon som e så underbar som du?
varför hatar gud mej så mkt?
ska jag försöka eller ska jag säga hejdå till livet?
för jag vill inte leva ett liv som e utan dej...

Om

Min profilbild

Ebba Hansen

Hej!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela